Jaarcongres Schulden en Armoede 2019
×

Aanmelding sponsor

Registratie *

De prijs voor een stand bedraagt € 1.250,- (excl. btw). Ben je lid van Divosa, Nibud of de NVVK, dan betaal je € 1.150,- (excl. btw). Hiervoor krijg je 6m2 (incl. twee personen standbemanning) met een statafel en 2 krukken. De twee standhouders hebben toegang tot het gehele congres en de workshops.

Een banner bij de stand is toegestaan, een achterwand is in overleg met de organisatie i.v.m. de beschikbare ruimte.

Indien je kiest voor de advertentie in het programmaboekje vragen wij je om deze zo snel mogelijk aan te leveren aan de congresorganisatie: e.alho@hoe-zo.nl.

 

Congresdocumentatie programmaboekje: fullcolor, A5 formaat en in de vorm van een PDF of PNG bestand. Graag ontvangen wij dit zonder snijtekens.

0,00

Algemene voorwaarden *

Na aanmelding ontvang je per mail direct een bevestiging. Bij 6m2 standruimte kun je twee personen opgeven als standbemanning. Wisselingen van standbemanning gedurende de congresdag is niet mogelijk. 

Qua standmeubilair wordt er één statafel en twee krukken beschikbaar gesteld.

Het is niet toegestaan om, zonder schriftelijke toestemming van de congresorganisatie, fysieke objecten buiten de toegewezen standruimte te plaatsen. 

De factuur ontvang je per e-mail en dient vóór aanvang van het congres en binnen twee weken na factuurdatum te zijn voldaan.

Prijswijzigingen derden inzake standmaterialen en drukfouten voorbehouden.

Annulering is niet mogelijk, er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld, of standkosten plaats. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je je laten vervangen door een collega. Geef dit echter vóór 13 september 2019 door aan het congresbureau.

De (persoons-)gegevens die je invoert in dit inschrijfformulier worden verwerkt in Registraid. Dit is een applicatie en handelsnaam van HOEZO! projectmanagement en congresorganisatie. Divosa is de eigenaar en verantwoordelijke van deze data/gegevens. HOEZO! Projectmanagement en Congresorganisatie is verwerker van deze (persoons-)gegevens.
Facturatie wordt verzorgd door HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie b.v. - Herenweg 180, 2101 MV Heemstede - kvk 34239540 - btw NL8152.56.292.B01

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op met 023 5552720 of k.kalwij@hoe-zo.nl

Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op met 023 5552720 of k.kalwij@hoe-zo.nl