Jaarcongres Schulden en Armoede 2019
×

Registratie Jaarcongres Schulden en Armoede

Aanmelden *

De kosten voor deelname aan het jaarcongres Schulden en Armoede bedragen € 375,- per persoon. Dit bedrag is te voldoen binnen twee weken na ontvangst van de factuur. Voor leden van Divosa, Nibud en NVVK geldt een korting van € 25,-.

*Excl. BTW

0,00

Wij vragen jouw toestemming voor het volgende:

Tijdens het congres worden foto- en filmopnames gemaakt *

In het kader van de AVG vragen wij jouw toestemming hiervoor.

Algemene voorwaarden *

De kosten voor deelname aan het congres bedragen € 375,- (excl. btw) per persoon. Dit bedrag is te voldoen binnen twee weken na ontvangst van de factuur. Voor leden van Divosa, Nibud en NVVK geldt een korting van € 25,-. 

Annuleringsvoorwaarden: annuleren kan alleen schriftelijk. Bij schriftelijke annulering tot twee weken voor aanvang van het congres, brengen wij per afmelding (per deelnemer) een bedrag van € 50,- aan administratiekosten in rekening. Indien je binnen twee weken voor aanvang van het congres annuleert, berekenen wij het volledige bedrag. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je je laten vervangen door een collega.

De (persoons-)gegevens die je invoert in dit inschrijfformulier worden verwerkt in Registraid. Dit is een applicatie en handelsnaam van HOEZO! projectmanagement en congresorganisatie. Divosa is de eigenaar en verantwoordelijke van deze data/gegevens. HOEZO! Projectmanagement en Congresorganisatie is verwerker van deze (persoons-)gegevens.
Facturatie wordt verzorgd door HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie b.v., - Herenweg 180, 2101 MV Heemstede - kvk 34239540 - btw NL8152.56.292.B01

Dieetwensen *

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op: 023 5552720 of
k.kalwij@hoe-zo.nl

Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op: 023 5552720 of
k.kalwij@hoe-zo.nl